Cégünk tevékenysége több mint két évtizedes sikeres múltra tekint vissza. A Vértesker Kft jogelődjeként a társaság ügyvezető igazgatója, Visegrádi József 1991-ben hozta létre egyéni vállalkozását. Ekkor a profil gépjárműalkatrész kereskedelem, gépjárművek szervizelése, majd a cég erősödését követően új és használt gépjárművek kereskedelme, későbbiekben márkakereskedéssé és márkaszervizzé való fejlődése. Az ügyvezető 1997-ben alakította át vállalkozását korlátolt felelősségű társasággá. Az átalakulás óta a cég fő üzleti profiljai közé tartozik az elektromos, diesel, gázüzemű targoncák, raklapemelők forgalmazása, garanciális és azon túli, teljes körű szervizelése, valamint alkatrészellátása.

2008 óta a világot lassan behálózó CLARK targoncák magyarországi hivatalos márkaképviselete címet is magunkénak tudhatjuk. Az együttműködéssel a nemzetközi piac felé is kaput nyitottunk. A márka képviseletével cégünk termékpalettájának sokszínűsége is bővült. A CLARK targoncákat világszinten a magas minősége, megbízhatósága és széleskörű szolgáltatásai miatt választották már több százezren. A Vérteskerrel való együttműködés révén az Ön vállalata is lehetőséget kap arra, hogy ezzel a világszinten elismert márka gépeivel könnyítse meg a mindennapjait.  

 A torgoncák mellett a Schäffer rakodógépei is megtalálhatóak termékeink között.

A Vértesker tehát igyekszik a legkiválóbb minőséggel, megbízhatóságával és folyamatos fejlesztésével jelenleg és a jövőben is eleget tenni a kis-, közepes- és nagyvállalatok által támasztott követelményének.

Híreink

Felelősséggel tartozunk

 Környezetvédelemre fordított saját beruházásainkat a továbbiakban is folyamatosan végezzük. Jelentős feladat volt a telephellyel határos elővizi patak megtisztítása, befedése, és élőhellyé alakítása.

Kockázatmentes együttműködés

Kapcsolat

Értékesítési tanácsadás:

+ 36 20/ 940-5899

Szerviz szolgáltatások:

+36 20/ 997-2920

Alkatrész ellátás:

+36 20/ 360-1835 

Elhelyezkedés

Magyarország. Tatabánya. Dankó Pista Utca 3-17

Központi telefonszám:

Tel: (34) 312 551

T/F: (34) 510 755

vertesker@vertesker.hu