Clark kapta a legjobb munkahely díjat 2013-ban

2013-ban a Clark megkapta a legjobb munkahely díjat („BEST PLACES TO WORK”) Kentucky-ban.

A díjat a világ vezető anyagmozgatási eszközöket gyártó és forgalmazó cége kiemelkedő eredményeiért kapta, amiért biztonságos ésbarátságos munkakörnyezetet tudott létrehozni. A kiemelkedő munkakörülmények növelik a termelékenységet - nem csak cégen belül, hanem az államon belül is.

A „BEST PLACES TO WORK” díjat Kentucky-ban alapították 2005-ben, azzal a céllal, hogy kiválasszák és megjutalmazzák Kentucky állam legjobb munkahelyeit. A kiválasztás a Fortune magazin listáján alapszik, mely minden évben rangsorolja az amerikai cégeket, 2013-ban 74 céget.

A Clark rendkívül büszke rá, hogy egyike a három kiválasztottnak. 

 

 

Új vontatót mutatott be a Clark!

Jól alkalmazható a kereskedelemben, gyártásban és raktározásban egyaránt: mozgékony, hátsó meghajtású, kiváló ergonómiai kialakítása van és könnyen karbantartható.

Kevesebb alkatrész & minimális kopás = kevesebb állásidő és költség = magas megtérülés

CLARK és Vértesker a CeMAT-on

A CeMat a világ egyik legnagyobb logisztikai vására.

A németországi Hannoverben megrendezett esemény nem csak a német közönséget vonzotta 2014 májusában.

A részt vevő 1025 kiállítóinak több mint fele Németországon kívülről érkezett és a látogatók között is jelentős volt a külföldi részvétel: az 53.000 látogató 65 nemzetet képviselt.

A 15 legtöbb látogató Hollandiából, az Egyesült Királyságból, Lengyelországból, a Cseh Köztársaságból, Olaszországból, Ausztriából, Franciaországból, az Egyesült Államokból, Belgiumból, Spanyolországból, Svájcból, Svédországból, Oroszországból, Dél-Afrikból és Kínából érkezett

 

 

Híreink

Felelősséggel tartozunk

 Környezetvédelemre fordított saját beruházásainkat a továbbiakban is folyamatosan végezzük. Jelentős feladat volt a telephellyel határos elővizi patak megtisztítása, befedése, és élőhellyé alakítása.

Kockázatmentes együttműködés

Kapcsolat

Értékesítési tanácsadás:

+ 36 20/ 940-5899

Szerviz szolgáltatások:

+36 20/ 997-2920

Alkatrész ellátás:

+36 20/ 360-1835 

Elhelyezkedés

Magyarország. Tatabánya. Dankó Pista Utca 3-17

Központi telefonszám:

Tel: (34) 312 551

T/F: (34) 510 755

vertesker@vertesker.hu