A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek. Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt arra, hogy mások számára megmutassa, hogy az Ön cége elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

Az AAA minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legkevésbé kockázatos vállalatai. Tripla A, Dupla A vagy A minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy jelezze szállítói felé pénzügyi megbízhatóságát, megmutassa versenytársainak vagy akár külföldi tulajdonosának, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplő. Bizalmat kelthet munkavállalóiban, jelezheti megrendelőinek, hogy az Ön cége alacsony kockázatú, érdemes Önnel üzletet kötni és jelzi mennyire képes szállítói felé fizetési kötelezettségének eleget tenni.

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal alacsony kockázat mellett köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

A minősítés hátteréről bővebben itt. Minősítésünk alapján javasolt hitelkeretet is meghatározunk, melyet beszállító vállalkozások számára ajánlunk.

AAA – Highest Creditworthiness

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Cégünk tevékenysége több mint két évtizedes sikeres múltra tekint vissza. A Vértesker Kft jogelődjeként a társaság ügyvezető igazgatója, Visegrádi József 1991-ben hozta létre egyéni vállalkozását. Ekkor a profil gépjárműalkatrész kereskedelem, gépjárművek szervizelése, majd a cég erősödését követően új és használt gépjárművek kereskedelme, későbbiekben márkakereskedéssé és márkaszervizzé való fejlődése. Az ügyvezető 1997-ben alakította át vállalkozását korlátolt felelősségű társasággá. Az átalakulás óta a cég fő üzleti profiljai közé tartozik az elektromos, diesel, gázüzemű targoncák, raklapemelők forgalmazása, garanciális és azon túli, teljes körű szervizelése, valamint alkatrészellátása.

2008 óta a világot lassan behálózó CLARK targoncák magyarországi hivatalos márkaképviselete címet is magunkénak tudhatjuk. Az együttműködéssel a nemzetközi piac felé is kaput nyitottunk. A márka képviseletével cégünk termékpalettájának sokszínűsége is bővült. A CLARK targoncákat világszinten a magas minősége, megbízhatósága és széleskörű szolgáltatásai miatt választották már több százezren. A Vérteskerrel való együttműködés révén az Ön vállalata is lehetőséget kap arra, hogy ezzel a világszinten elismert márka gépeivel könnyítse meg a mindennapjait.  

 A torgoncák mellett a Schäffer rakodógépei is megtalálhatóak termékeink között.

A Vértesker tehát igyekszik a legkiválóbb minőséggel, megbízhatóságával és folyamatos fejlesztésével jelenleg és a jövőben is eleget tenni a kis-, közepes- és nagyvállalatok által támasztott követelményének.

Híreink

Felelősséggel tartozunk

 Környezetvédelemre fordított saját beruházásainkat a továbbiakban is folyamatosan végezzük. Jelentős feladat volt a telephellyel határos elővizi patak megtisztítása, befedése, és élőhellyé alakítása.

Kockázatmentes együttműködés

Kapcsolat

Értékesítési tanácsadás:

+ 36 20/ 940-5899

Szerviz szolgáltatások:

+36 20/ 997-2920

Alkatrész ellátás:

+36 20/ 360-1835 

Elhelyezkedés

Magyarország. Tatabánya. Dankó Pista Utca 3-17

Központi telefonszám:

Tel: (34) 312 551

T/F: (34) 510 755

vertesker@vertesker.hu