A régiből újat? A jól bevált gépet miért cserélné?

Fontos, hogy gépeinek, így cégének is jó megjelenése legyen? Nem akar új targoncát venni? Nem akar egy másik használt targoncát venni?

 

Takarékoskodjon és meglévő bevált targoncáját varázsoltassa újjá. 

  • Akár teljes felújítás?
  • Vagy komplett fényezés?
  • Netán nagy karbantartás?
  • Vagy csupán gumi vágás?
  • Szükséges az akkumulátor regenerálás?
  • Elkerülhetetlen az elektronika javítás?

Válasszon csomag ajánlatainkból vagy kérjen személyre szabott árajánlatunkat. 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - 06 20/360-18-35


Esztétikai javítás, fényezés

Amennyiben fontos targoncájának és ezáltal cégének megjelenése, úgy válassza esztétikai csomagunkat. Targoncájának fényezését javítjuk, eredeti matricáit pótoljuk. Igény esetén teljesen újrafényezzük gyári két komponensű anyagokkal. Targoncája újra a régi pompában tündöklik majd.


Karbantartás, nagy szerviz

Eseti vagy havi rendszeres karbantartás során a gép üzemórás szervizeléséhez szükséges alkatrészek cseréjével új lendületet adunk régi gépének. A teljes-körű állapotfelmérés során szakembereink gépének pontos helyzetjelentését készítik el, amely alapján tud dönteni a szervizelésről .


Akkumulátor regeneráció

Adjon még egy esélyt az elektromos targoncája akkumulátorának, mert a regenerációs folyamat során akár 85%-át vissza nyerjünk a régi kapacitásnak. A regenerálást egy speciális gép végzi 72 órán keresztül. Minden cellát a szükséges módon regenerál, amelyről egy jegyzőkönyvet állít ki. 


Kabin átalakítás

A munkaerő akkor a legproduktívabb ha jól érzi magát. Legyen szó túl melegről vagy túl hidegről ideálist kabint építünk ki. Komplett fém, , ponyvás, klímás vagy fűthető nem probléma. A gép használói elégedett munkával hálálják meg a törődést. 


Emelőoszlop vágás, átalakítás

Nem túl kicsi, nem túl nagy. Az ideális oszlop pont olyan magas hogy elférjen mindenhol, és pont olyan magasra emel mint a  legmagasabb pont. Oszlopok átalakításával telephelyének struktúrájához igazítjuk az oszlopokat, hogy tökéletesen illeszkedjen a működéshez.  


Elektronika javítás

Minden elektromos targonca fő egysége az elektronika. Amennyiben a gépe meghibásodik, nincs ok a pánikra. Az elektronikák jelentős része javítható. Kérje díjmentes vizsgálatunkat, hiszen a javítási költség a töredéke az új alkatrészek árának. 

Híreink

Felelősséggel tartozunk

 Környezetvédelemre fordított saját beruházásainkat a továbbiakban is folyamatosan végezzük. Jelentős feladat volt a telephellyel határos elővizi patak megtisztítása, befedése, és élőhellyé alakítása.

Kockázatmentes együttműködés

Kapcsolat

Értékesítési tanácsadás:

+ 36 20/ 940-5899

Szerviz szolgáltatások:

+36 20/ 997-2920

Alkatrész ellátás:

+36 20/ 360-1835 

Elhelyezkedés

Magyarország. Tatabánya. Dankó Pista Utca 3-17

Központi telefonszám:

Tel: (34) 312 551

T/F: (34) 510 755

vertesker@vertesker.hu